yolanda

Yolanda Zeelte

Een innerlijk groeiproces kost onbewust veel energie. Een Ayurvedische ontspaningsmassage geeft rust en reinigt lichaam en geest. Een opgeruimd hoof geeft ruimte voor nieuwe inzichten en groei.

info@yogalanda.nl

Ik ben één van de docenten van het nieuwe innerlijke groeitraject van The Garden of Mala.

Ayurvedische Massages

Mijn naam is Yolanda Zeelte en geef al vanaf 2010 yoga en ayurvedische massages. Hoe fijn is het om de massages bij de Garden of mala te mogen geven in een fijne ruimte. De massages geef ik alleen op afspraak. Heeft u interesse of wilt u informatie over de massages, dan hoor ik graag van u via een mailtje naar: info@yogalanda.nl

Een ayurvedische massage reinigt en voedt het lichaam en de emotionele toestand van de geest. Hierdoor word je ontspannen en kom je in balans. Daarnaast stimuleert het de zelfregulering en het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Een ayurvedische massage activeert het lymfesysteem en bloedsomloop; bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid; verlicht spanning in de spieren; helpt bij de bewustwording van je lichaam en herstelt vitaliteit van lichaam en geest.

De ayurvedische massages worden gegeven met verwarmde kruidenolie.

De voordelen op een rij;

• activeert het lymfesysteem en bloedsomloop
• bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid
• bewustwording van het lichaam
• verlicht spierspanning
• herstelt vitaliteit van lichaam en geest.

Aanmelden:

Stoelyoga ofwel zitten met aandacht

Bij Stoelyoga doe je de oefeningen op en rond de stoel of gebruik je de stoel voor balans. Net als bij andere yogavormen komt het hele lichaam aan bod; je rekt, strekt en buigt. Het aantal oefeningen zijn eindeloos. 

Belangrijk blijft de adem!!

 

Stoelyoga is veel meer dan “zitgym”. Je beweegt niet alleen je lichaam, maar geeft door de buikademhaling ook je brein rust. Als je het vaker doet, merk je dat je flexibeler wordt en dat je meer ruimte en rust gaat ervaren. En dat is weer goed voor de creativiteit.

 

Data:

12 en 19 januari 2024 (vrijdag)
1, 8, 22 en 29 februari (donderdag)
1, 8 en 22 maart (vrijdag)

De lessen zijn van 13 tot 14 uur.

 

Kosten €10 per les

Aanmelden: