Maak kennis met ons!

monique3

Monique Snepvangers

Monique Snepvangers is mijn naam en ik ben eigenaresse van de verbindingstuin. Daarnaast ben ik verbindingscoach. Wil je gedrag van jezelf en een ander beter leren (h)erkennen en effectiever communiceren? Ga dan met mij op reis naar je innerlijke zelf.

Heb je behoefte aan ontspanning? Dan neem ik je mee in een begeleide meditatie, waarin je helemaal tot rust kunt komen.
‘Je bent welkom met alles wat er is!’

Met mijn manier van werken wil ik jou inspireren om weer in verbinding te komen met jouw bron, om vanuit liefde voor jezelf en in vertrouwen naar je eigen behoefte en verlangens te leren luisteren en ze zelf te vervullen.

Vrijheid is liefde en liefde is vrijheid.

Leef je leven zoals jij dat wil.

jane

Jane van Kempen

Mijn naam is Jane van Kempen en geef al vele jaren yogalessen.

Het eerste Yogacertificaat haalde ik in 1989 bij de Saswitha Opleiding.

Hierna is het in mijn leven verweven, met elke keer weer opnieuw ontdekken wat Yoga je brengt.

Graag laat ik jullie kennis maken met Yoga als ontdekkingsreis met jezelf.

De lessen mag ik geven in de mooie Japanse tuin “de Garden of Mala” te Ossendrecht. Deze tuin staat voor verbinding maken, Yoga staat ook voor verbinding maken.

Graag ontmoet ik jou op deze speciale plek om samen met elkaar de verbinding te mogen ervaren.

Namaste
Jane

nanny1

Nanny van der Poel

Als kind kwam ik door mijn moeder in aanraking met yoga. We namen haar lessen dan ook thuis door wat ik als heel speciaal ervaren heb.

Daarna jarenlang in de fashion druk met de buitenkant bezig te zijn geweest, vond ik het tijd om naar binnen te gaan en het te laten stromen. Dacht terug aan de lessen die mijn moeder gaf. Jane en yoga kwamen op mijn pad. Yogaretraites werden dan ook mijn uitstapjes. Leerde de adem weer te herkennen en in te zetten om zo ruimte te maken. Wilde nog dieper naar binnen en het logische gevolg van yoga is mediteren. Zenmeditatie geeft me inzichten. Ik beoefen dit nu enkele jaren.

Dit alles wil ik graag aan anderen doorgeven en ben vanuit die gedachte en het hart volgend de Saswitha opleiding voor yoga en wijsbegeerte aan het volgen.

Dankbaar 🙏
Nanny