jacqueline

Jacqueline Elst

Als NEI therapeut werk ik met het onderbewustzijn om emotionele blokkades op te sporen, aan te kijken en te laten verdwijnen uit jouw energetisch systeem.

Als Bachbloesem consulent pendel ik naar de perfecte samenstelling die op dat moment nodig is om in een betere gemoedstoestand te komen.

Helemaal uitgewerkt:

Kernwoord,
Groeiproces .
Jouw gemoedskenmerken.
De reden dat deze Bachbloesem eruit komt.
Wat de bloesem voor jou gaat doen.
Een persoonlijke affirmatie per Bloesem.

Dit alles pendel ik uit, zodat we op de oorspronkelijke kern zitten!

Met Familie-opstellingen help ik verborgen verhalen op te sporen wat bepaalde inzichten geeft, zodat de onderstroom weer kan stromen en jou beter in jouw levenskracht zet.

Tijdens dit jaartraject gaan we ook in verbinding met de natuur en hun seizoenen! De energie van bomen voelen, die zowel helend als voedend kan zijn.

Al deze disciplines kort samengevat zijn tools om jou dichter bij jouzelf te brengen, een grotere bewustwording van jouw ZIJN:

Bewandel JOUW levenspad en sta in JOUW levenskracht!

Jacqueline Elst

jacquelinewiericx@hotmail.com

Ik ben één van de docenten van het nieuwe innerlijke groeitraject van The Garden of Mala.

Basis NEI-opleiding

17 en 24 februari
Tijd: 09.30-16.00 uur
2 maart 10-12 uur (oefenen)

Leer NEI nu zelf en ervaar hoe het, net als bij honderden anderen die je voor zijn gegaan, een onmisbare tool wordt in het bewaken en herstellen van je mentale en fysieke gezondheid.

Ben je (aankomend) therapeut en wil je een effectieve techniek om oorzaken van klachten aan te pakken? Dan is de NEI therapeutenopleiding zeker iets voor jou.

Wil je NEI in eerste instantie voor jezelf en je naasten leren? Dan kun je vanaf januari 2024 de NEI basisopleiding op 4 verschillende locaties volgen.

Waaronder ook in The Garden of Mala!

Alle informatie vind je op onze site www.inn-care.nl

Aanmelden:

Workshop Kei-dotting

24 februari en 2 maart
Tijd: 13.30-16.00 uur

keitof

Aanmelden: