Claudia Karremans-Pijnen

Workshop Ademruimte

Tijdens een ademcirkel, zijn we bewust aanwezig en gaan we de verbonden ademhaling ervaren, met een diepe ontspanning. Naderhand is er de mogelijkheid om vrijblijvend ervaringen te delen en vragen te stellen.

Gun jij jezelf deze adem-ruimte-reis? Adem dan mee zodat je zelf gaat ervaren wat dit voor jou kan opleveren. Ik ontmoet je graag in de verbindingstuin, een mooie plek waar je op een liefdevolle manier

“Buiten-Gewoon op Adem kunt komen”

Heb het goed, warme groet, Claudia

Op vrijdag 23 juni, 7 en 24 juli en 4 aug; van 9.30 tot 11u. kosten 25 euro per sessie

Je kunt een afzonderlijke sessie boeken, maar natuurlijk ook alle 4 de sessies alvast reserveren

Dankjewel dat je kennis wilt maken met Claudia Buiten Gewoon Coaching.

Wandel- Natuur- Vitaliteits- en Holistisch Ademcoach.

Door verschillende gebeurtenissen in mijn leven werd mijn veerkracht regelmatig op de proef gesteld. Zoekend naar een manier om hiermee om te gaan, was ik vaak in de natuur, dat gaf mij veel rust en ruimte. Door mijn overlevingsdrang, kijk ik naar mogelijkheden in mijzelf om het positieve uit iedere gebeurtenis te halen.

Zo heb ik leren omgaan met emotionele en ingrijpende gebeurtenissen.

Omdat ik iedereen een gelukkig leven gun, ben ik gaan onderzoeken hoe ik dit mogelijk kan maken. Daarom heb ik verschillende coachopleidingen gevolgd en vooral veel zelfkennis opgedaan.

We hebben allemaal in onze kern de kwaliteiten voor veerkracht.

Tijdens het begeleiden en coachen kwam ik erachter dat: “hoe we leven, bepalend is voor onze ademhaling en anderzijds de adem dus ook laat zien hoe we leven”. Denk hierbij aan emoties, zoals bijvoorbeeld stress en angst, hetgeen vaak gepaard gaat met een hyperactieve ademhaling, wat zelfs blokkades in ons lichaam – nek, schouder en rug- kan vastzetten.

De vele ademreizen, trainingen en opleidingen die ik zelf heb mogen ervaren, gaven me duidelijkheid over hoe dit werkt: hoe emoties verbonden zijn met ons fysieke en mentale welzijn. Maar ook hoe belangrijk het is dat meer mensen hiermee bekend raken, zodat er veel onnodig leed bespaard kan blijven.

Het is dan ook mijn missie om zoveel mogelijk mensen te begeleiden om zichzelf in staat te stellen het zelfhelend vermogen aan te spreken. En dat je ook de kracht van jouw ademhaling altijd kunt inzetten waar en wanneer je dat nodig hebt. Daarom geef ik nu, naast persoonlijke ademsessies, ook ademcirkels: Creëer Ademruimte bij The Garden of Mala.

De verbonden ademhaling is een krachtige ademmethode waarbij je jezelf openstelt en belemmeringen mag loslaten. Ik nodig je dan ook van harte uit om deze ontdekkingsreis in jezelf te gaan maken, zodat je meer rust ervaart en meer ontspannen en energieker door het leven gaat.

Heb het goed en Geniet van wat je doet

Natuurlijk een warme Groet,
Claudia
0612086016

www.claudiabuitengewooncoaching.nl