Monique Snepvangers

monique1

Monique Snepvangers

Monique Snepvangers is mijn naam en ik ben eigenaresse van de verbindingstuin. Daarnaast ben ik verbindingscoach. Wil je gedrag van jezelf en een ander beter leren (h)erkennen en effectiever communiceren? Ga dan met mij op reis naar je innerlijke zelf.

Heb je behoefte aan ontspanning? Dan neem ik je mee in een begeleide meditatie, waarin je helemaal tot rust kunt komen.
‘Je bent welkom met alles wat er is!’

Met mijn manier van werken wil ik jou inspireren om weer in verbinding te komen met jouw bron, om vanuit liefde voor jezelf en in vertrouwen naar je eigen behoefte en verlangens te leren luisteren en ze zelf te vervullen.

Vrijheid is liefde en liefde is vrijheid.

Leef je leven zoals jij dat wil.

Meditatie en inzicht

18 jan. 1, 15 en 29 febr. 14 maart van 19.30-20.30

Aanmelden:

Laten we het eens anders gaan bekijken

Voel jij ook dat het anders kan? Dat het anders mag? Want die onzekerheid, angst, boosheid of allerlei andere emoties ben je beu. Je hebt zin om stappen te zetten in je persoonlijke groei, je persoonlijk geluk! Dan mag je iets anders, iets nieuws, gaan doen. Want 1 ding is zeker:

Als je hetzelfde blijft doen, zul je ook hetzelfde blijven ervaren.

We hoeven niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden. Er zijn boeken, lezingen, meditaties, enz. enz. die we mogen gebruiken om zo onze eigen weg te vinden.

Op een Womanseye avond ga je dat doen. Samen met lieve vrouwen die waardevolle lessen in lezingen, boeken en meditaties delen, ervaren, bespreken. Heerlijk samen zoeken naar wat voor jou werkt, wat bij jou hoort. De avond wordt begeleid door Monique en Anja die al meer dan 25 jaar anders kijken en heel veel van die verschillende stromingen en opleidingen hebben gevolgd.

Op 11 januari, 8 februari en 7 maart zijn er Womanseye avonden. De inloop is vanaf 19.15 uur en we starten om 19.30 uur. Doe mee en geef je op: wij sturen je 1 week van tevoren een lezing of tekst. Die lees jij, en jij schrijft op wat je voelt, denkt of ervaart bij het lezen van die tekst. Of als er iets die week gebeurt. Na een meditatie gaan we daar dan over spreken, en vooral in liefde met elkaar delen. Wees lief voor jezelf, geef jezelf een vrouwenavond, en groei en bloei met ons mee. Wij kijken er naar uit!!

moniqueanja, womanseye

Kosten: € 10,00

Aanmelden: