Marita de Jong

Maak je eigen sieraad met bijenwas

voor volwassenen en kids v.a. 6 jaar

Deze workshop is bedoeld voor kids v.a. 6 jaar en volwassenen die op een andere manier creatief bezig willen zijn. Je hoeft niet creatief te zijn om dit te
kunnen. Leuk voor jezelf of kind. Bijzonder om cadeau te geven voor bijv. Sinterklaas , kerst of als bedankje of verjaardag…of zomaar.
Ik leer je hoe je een sieraad maakt met bijenwas. Daarnaast mag je ook nog kaarten maken met bijenwas. Bijenwas is een natuurproduct en is er in
allerlei kleuren die je op een speciaal ijzertje doet en zo ontstaan de mooiste creaties. Daarbij maak je gebruik van speciaal papier. Je maakt een keuze uit
de verschillende sieraadjes die je wilt gaan maken.

Datum : Woensdag 10 januari 2024
Tijd : 13.30 uur tot 15.00 uur
Aanvang: 13.15 uur
Prijs: € 17,50 p.p.
Adres : The Garden of Mala , Armendijk 3 te Ossendrecht.

Aanmelden:

marita_hout

Levensbloem schilderen op een boomschijf

v.a. 14 jaar en volwassenen

We gaan je levensbloem op een houten boomschijf schilderen.
Je krijgt van mij de tekeninstructie en uitleg. Door de intentie neer te zetten jouw levensbloem te schilderen komt er een prachtige creatie tevoorschijn. Je hoeft geen tekenares te zijn om dit te kunnen. Het is voor ieder die eens een relaxmomentje in creatie wil zijn.
De levensbloem of wel The flower of life heeft een helende werking en is een oeroude metafoor voor groei en verbondenheid. Vooral met jezelf verbonden zijn zodat je ook verbinding kunt maken met de ander. The flower of life kan je daarbij inzicht geven in jouw proces.

Datum: Donderdag 25 Januari 2024
Tijd : 9.30 tot 11.30 uur
Aanvang 9.15 uur
Prijs: 25,00 p.p.
Adres :The Garden of Mala
Armendijk 3 te Ossendrecht

Aanmelden:

Ontdek je creatieve kracht door waskaarten!

Deze workshop ie voor ieder die zijn creatieve kant wil ontdekken en ontwikkelen. Door gebruik te maken van een speciaal strijkijzertje en bijenwaskrijt krijg je de mooiste creaties op papier die je zelf niet had kunnen bedenken. Bijzonder hoe je daar geen invloed op hebt wat er op papier komt. Je hoeft niets te kunnen om aan deze workshop deel te nemen. De workshop is daardoor laagdrempelig dus geschikt voor iedereen.

Ik maak gebruik van een korte oefening om rust in je hoofd te creeëren en naar je hart te gaan. Hierdoor kun je op een ontspannen manier ervaren hoe jij in het leven staat op dit moment. Een workshop vol waardevolle momenten en gezelligheid. Een kado aan jezelf , als kado van mij krijg je als je wilt een korte reading van 1 van jouw kaarten.

De workshop is ook geschikt als kadootje of voor kids!!

Datum : Zaterdag 17 februari 2024
Tijd : 13.30 uur tot 15.00 uur
Aanvang: 13.15 uur
Prijs: € 30,00 p.p.
Adres : The Garden of Mala , Armendijk 3 te Ossendrecht.

Aanmelden:

Maak je eigen wenskaarten met stempels en bijenwas

voor kinderen v.a. 10 jaar en volwassenen

We maken d.m.v. speciale stempeltechniek en gekleurde bijenwas op speciaal papier je eigen wenskaarten. Dit gebeurt door met een speciaal encaustic ijzertje waardoor er prachtige ontwerpen ontstaan. Ik leer je hoe je dit kunt maken en tevens ontdek je je eigen creativiteit . De stempels zijn met tekst of afbeeldingen die je kunt samenvoegen op een kaart. Leuk om te versturen of cadeau te geven of zelf te houden. Lekker relaxt bezig zijn en toch een creatie neerzetten. Hoe leuk is dat….
Je kunt al deelnemen v.a. 8 jaar en volwassenen zijn ook welkom.
Leuk om samen te doen met je kind , kleinkind , neefje , buurkind of vriendin . Alle materialen zijn inbegrepen . Ook leuk om als teamuitje te doen of cadeau voor een verjaardag .

Datum : Woensdag 28 februari 2024
Tijd : 13.00 uur tot 15.00 uur
Aanvang: 13.00 uur
Prijs: € 20,00 p.p.
Adres : The Garden of Mala , Armendijk 3 te Ossendrecht.

Aanmelden: